Haberler

Sony akıllı telefon işini bırakıyor mu? İşte Sony’nin cevabı!

Sony, akıllı telefon işini bırakacağı iddialarına cevap verdi.

Biraz mantıksız bir spekülasyon oldu ama yılın başlarında Sony’nin akıllı telefon işini bırakacağı söylentileri gündeme bomba gibi düştü. Bu söylenti geçtiğimiz günlerde yine gündeme oturdu ve “mobil bölümü 2016 yılında kar elde etmezse telefon işini bırakacak” haberlerine dev teknoloji şirketi Sony’den bir açıklama geldi.

 Tayvan, Sony Mobile Genel Müdürü, “Sony son zamanlarda, 4,7-5,5 inç arası farklı ekran boyutlarına sahip üçlü Xperia Z5 hattı ile harika Android akıllı telefonlar duyurdu” dedi ve Sony’nin mobil işini bırakacağı söylentilerini yalanladı.

1445607700_xperia-z5-premium2.png

 Sony Mobile’ın CEO’su Hiroki Totoki, 19 Ekim tarihinde yaptığı bir açıklamada, Sony’nin akıllı telefon işini bırakacağını yalanlamış ve hatta şirketin akıllı telefon çabalarını iki katına çıkaracağını ima etmişti. Xperia Z5 Premium’u Tayvan’da başlatmak için düzenlenen basın toplantısında Lin, iddiaların tam aksine Sony Mobile’ın daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak için daha iyi ekranlara ve geliştirilmiş kameralara sahip akıllı telefonlar sunacağını söyledi.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir