Haberler

Avrupa’dan Anadolu yakasındaki bir aracın plakasını okunur mu?

Kritik öneme sahip yapılar, stadyumlar, petrokimya, yağ ve gaz tesisleri, hava ve deniz limanları, inşaat alanları, endüstriyel tesisler ve şehir içi güvenliğinin vazgeçilmezi olacak olan Avigilon 30 MP güvenlik kamerası, sahip olduğu yüksek görüntü kalit

Dünyanın, tek sensörle en yüksek çözünürlük ve görüntü kalitesini sağlayan ilk güvenlik kamerası Avigilon 30 megapixel ile Avrupa yakasındaki bir lokasyondan Anadolu yakasında park eden bir aracın plakasını dahi okumak mümkün… Avigilon bu özelliği ile bir güvenlik kamerasından beklenen; olası risklerde tartışmaya yer bırakmayacak netlikte görüntü toplama özelliğini fazlasıyla yerine getirerek eşsiz olduğunu kanıtlıyor.

1445335329_1445284707avigilonhdprolens4angle.jpg

Dünyanın ilk, tek sensörle en yüksek çözünürlük ve görüntü kalitesini sağlayan güvenlik kamerası Avigilon 30 MP

11 MP’lik güvenlik kamerasını tanıttığı 2006 yılından bu yana Yüksek Çözünürlüklü Video İzleme Çözümlerinde lider konumda olan Avigilon Corporation, Nisan ayında Amerika’da tanıttığı yeni kamerasını Eylül ayı itibariyle Türkiye’de de piyasaya sundu.

Kritik öneme sahip yapılar, stadyumlar, petrokimya, yağ ve gaz tesisleri, hava ve deniz limanları, inşaat alanları, endüstriyel tesisler ve şehir içi güvenliğinin vazgeçilmezi olacak olan Avigilon 30 MP güvenlik kamerası, sahip olduğu yüksek görüntü kalitesiyle dünyada bir ilke imza atıyor.

1445335348_1445284857avigilonhdprolens1anglelow.jpg

“1=99” Aviglion, kapsama alanı ile 99 adet analog kameraya eşit

Bu eşsiz kamera hakkında bize bilgi veren Sensormatic Ürün Yönetimi Direktörü Dr. Serdar İnce, yüksek görüntü kalitesi ve geniş kapsama alanı sayesinde daha az kamera kullanımı sağlayan Avigilon, montaj iş yükünden de tasarruf sağlıyor.” dedi. İnce, daha az işçilik maliyetiyle çok daha geniş kapsama alanı sunan Avigilon’un, 99 adetten fazla analog kameradan elde edilen kapsama alanını tek bir cihazla sağladığına da dikkat çekiyor.

1445335258_1445318682dr.serdarince.jpg

Avigilon 30 MP kameranın dikkat çeken bazı özellikleri

Düşük ışık koşullarında bile mükemmel görüntüleme: Avigilon’un kendisine ait olan patentli teknolojisi Lightchather™ sayesinde düşük ışık koşullarında dahi yüksek kalitede görüntü alıyor.

Tek dokunuş ile uzaktan kolay netlik ayarı: Netlik ayarı yazılım üzerinden tek bir tuşla sağlanan kamera, eskiden olduğu gibi kameranın yanına gitmeden ve odaklama detayı ile zaman kaybetmeden kolayca yapılabilme imkanı sunuyor.

Görüntü kaybını engelleyen SD kart desteği: SD kart uyumlu bu kamera doğrudan cihaz üzerinde görüntü saklayabiliyor. Görüntüyü cihaz üzerine kaydeden Avigilon kamera, bağlantı sorunu ya da teknik bir problem olması halinde görüntü kaybı yaşanmasına da engel oluyor.

Daha düşük bant genişliği ile daha efektif görüntü aktarımı: Avigilon 30 MP, H264 sıkıştırma teknolojisi ile görüntünün daha az yer kaplayarak aktarımını sağlıyor. Benzer şekilde, patenti Avigilon’a ait olan Yüksek Çözünürlüklü Akış yönetimi (HDSM) sistemi sayesinde görüntünün tümü sürekli en yüksek kalitede ve çözünürlükte kaydedilirken operatöre sadece izlediği alan yani ihtiyaç duyulan görüntüler aktarılıyor. Bu sayede bant genişliği efektif şekilde kullanılmış oluyor.

 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir