Haberler

Röportaj: En çok hangi telefonları satın alıyoruz?

Vodafone bayileri arasında ‘2015 Satış Şampiyonu’ Çarem İletişim sahibi Ahmet EMRE ile akıllı telefon pazarını ve kullanıcıların eğilimlerini konuştuk…

Akıllı telefon pazarı her yıl büyüme eğilimi göstererek yoluna devam eden bir sektör. 2015 yılında sadece %1,5’luk büyüme gösteren pazarın büyüdüğünü söylemek ne kadar doğru bir yaklaşım bunun takdirini size bırakıyoruz. Bu bağlamda 2016 ve sonraki yıllarda akıllı telefon pazarının düşme eğilimi göstereceğini söylemek yanlış bir tahmin olmayacak diye düşünüyoruz.

Yıldan yıla artan telefon fiyatları yüzünden özellikle ülkemizde birçok kullanıcının telefon değiştirme döngüsünün arttığı ise ortadaki bir diğer gerçek. Kredi kartlarına getirilen taksit yasağından sonra GSM Operatörlerinden 36 aya varan taksit imkanıyla telefon sahibi olmak oldukça kolay bir hale geldi.

Çanakkale Biga’da faaliyet gösteren Vodafone Silver bayisi ÇAREM İletişim geçtiğimiz hafta içinde “en fazla akıllı telefon satan bayi” ödülünün sahibi oldu. Biz de teknolojioku.com olarak firma sahibi Ahmet EMRE ile bir röportaj yaparak kullanıcıların hangi telefonları tercih ettiğini kendisinden öğrendik.

İşte Türkiye’de en fazla telefon satışının yapıldığı Çanakkale Biga Vodafone bayisi Çarem İletişim‘den Ahmet EMRE ile yaptığımız oldukça samimi geçen röportaj…

 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir