Haberler

Yeni patentler Samsung Gear’in geleceğini ortaya koyuyor

Samsung’un yeni patent başvuruları ilerleyen dönemlerde daha gelişmiş Gear akıllı saatlerin tanıtılacağını gösteriyor.

İlk akıllı saat çözümü Galaxy Gear’i iki yıl önce kullanıcıların beğenisine sunan Samsung, aradan geçen sürede giyilebilir cihazlar kategorisine iddialı ürünler sundu. Şirket son olarak dönebilen çerçeveye sahip Gear S2 akıllı saatin duyurusunu gerçekleştirdi. Samsung’un yeni patent başvuruları ise Güney Koreli üreticinin ilerleyen dönemler için daha gelişmiş akıllı saatler hazırladığını gösteriyor.

1450021936_samsung-watch-gestures-smart-home-patent-1.png

İşte Samsung Gear’in geleceği

Sesli arama, ses kaydetme, kamera, müzik dinleme, akıllı telefonlara gelen iletilerin kontrolü, fitness takibi gibi pek çok işlevi yerine getiren Gear akıllı saatler ilerleyen dönemlerde evdeki birçok elektronik ürünü  yönetebilecek. Samsung’un patent başvuruları göre Gear akıllı saatlerle televizyon, çamaşır makinesi ve klima gibi ev aletleri kontrol edilebilecek.

ilginizi çekebilir; Samsung Gear S2 Video İnceleme

Samsung’un bir diğer patent başvurusunda ise Gear VR sanal gerçeklik gözlüğünün de akıllı saat ve akıllı bantla etkileşim içerisinde olduğu görülüyor. Detaylı henüz bilinmiyor; ancak Gear akıllı saatler ilerleyen dönemlerde kullanıcının sanal alemdeki hareket kontrolünü de sağlayabilecek.

Görünüşe bakılırsa akıllı saatler de tıpkı akıllı telefonlar gibi birkaç yıl içerisinde hayatımızın önemli bir parçası haline gelecek. 

1450022022_2.png1450022034_3.png

1450022088_3.png

1450094377_vucudunuzu-tanimanizi-saglayacak-18-ilginc-bilgi0.jpg

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir