Haberler

CES 2016: Nubia Z9 Elite Ön İnceleme

ZTE’nin Nubia markası altında ürettiği Z9 Elite modelini değerlendiriyoruz

Teknolojioku.com olarak yerinde takip ettiğimiz CES 2016 fuarında ZTE standındayız, Çin merkezli akıllı telefon üreticisi ZTE, Nubia markası altında ürettiği Z9 Elite, ve ZTE Axon Pro modellerini katılımcılara sergiledi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR >> CES 2016 ÖZEL SAYFASI 

ZTE’nin Nubia markası altında ürettiği Z9 Elite modeli, ilk olarak sağ ve sol kenarlardan çerçevesiz şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Tam anlamıyla çerçevesiz olan Z9 Elite modeli, ekran yanlarını ise oldukça işlevsel bir şekilde kaydırma ve dokunma hareketleriyle kullanmanızı sağlıyor.

Ekran alt tarafında kapasitif kontrol butonları yer alırken, üst kısımda ise ön kamera, sensörler ve ahizeyi görmekteyiz. Arka taraftaysa ana kamera ve LED flaş yer alıyor. Telefon sol tarafında sim kart girişi sağ tarafında ise ses kontrol butonları, güç butonu ve denklanşör tuşu yer alıyor.

Z9 Elite’in teknik özelliklerine baktığımızda ise, 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza ile desteklenen Snapdragon 810 işlemciye yer verildiğini görüyoruz. 8.9 mm kalınlığa sahip olan telefonun 5.2 inç’lik ekranı Full HD çözünürlük sunuyor.

Telefonun ön tarafında 8 MP, arka tarafında ise OIS ve 4K video destekli 16 MP kamera yer alıyor. Z9 Elite modelinin pil kapasitesi ise 2900 mAh.

CES 2016 DEĞERLENDİRME VİDEOLARIMIZ

CES 2016 Unveiled Etkinliği
Huawei Mate 8 Ön İnceleme
Samsung Galaxy TabPro S Ön İnceleme
Casio WSD-F10 Ön İnceleme
Parrot Disco Drone Ön İnceleme
Elektrikli Volkswagen Budd-E ilk İzlenim Videosu
Razer Blade Steath ve Razer Core Değerlendirme
Nikon D5 Ön İnceleme
Razer Nabu Watch Akıllı Saat Ön İnceleme
LG 34UC98 Kavisli Monitör
Nikon Keymission 360 Ön İnceleme
 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir