Haberler

CES 2016: Samsung Galaxy TabPro S Ön İnceleme

Samsung’un Windows 10 işletim sistemli tablet bilgisayarı Galaxy TabPro S modelini sizler için değerlendiriyoruz.

Teknolojioku.com olarak katıldıgımız CES 2016 fuarindaki turumuz devam ediyor. Bu videomuzda  sizlere Samsung’un ces 2016 kapsamında duyurusunu yaptığı Galaxy TabPro S tablet bilgisayarıyla ilgili fikirlerimizi aktaracağız. 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR >> CES 2016 İLE İLGİLİ TÜM GELİŞMELER

 Tablet – Bilgisayar pazarına yeni ürünü Galaxy  TabPro S modelini dahil eden Samsung, bu model ile birlikte hem tasarım hem de teknik detaylar anlamında oldukca iddialı bir ürün soktu diyebiliriz.

12 inç boyutlu Super AMOLED ekrana sahip olan Samsung Galaxy TabPro S, boyutu ve yapısı düşünüldüğünde iPad Pro ve Macbook modellerine rakip olarak konumlandırılabilir. Tabletin ekran çözünürlüğü ise 2560 x 1440 oranında. Oldukça şık görünen bilgisayarın kalınlığı 6.4 mm iken, ağırlığı ise 640 gram seviyesinde. Teknik özellikler tarafında ise tablet bilgisayarın bir hayli doyurucu olduğunu belirtmek gerekiyor.

Intel’in Skylake tabanlı 6. nesil Core M işlemcisinden gücünü alan Samsung Galaxy TabPro S, çift çekirdekli işlemcisi ile 2.2 Ghz frekans hızı sunuyor. Cihaz, 4 GB RAM ve 128 GB / 256 GB olmak üzere iki farklı SSD tercihi ile kullanıcılara sunulacak. Windows 10 işletim sistemli tablet bilgisayarın sahip olduğu batarya kapasitesi ise 5200 mAh. Son olarak Samsung’un yeni bilgisayarında 5 MP çözünürlüğe sahip ön ve arka kameralara yer verildiğini belirtebiliriz.

Son derece şık bir tasarıma sahip olan Galaxy TabPro S, tablet ve dizüstü bilgisayar deneyimini uuzun pil süresi ve tatmin edici bir performans ile arayanlara hitap edecek modeller arasında yer alıyor.

 

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir