Haberler

Reeder P10 Kutu Açılış Videosu

Reeder’ın merakla beklenen telefonu P10’u kutusundan çıkartıyoruz!

Ülkemizde fiyat performans kategorisindeki ürünleriyle bilinen Reeder’ın yeni modeli P10’u kutusundan çıkartıyoruz. Biraz gecikmeli olarak elimize geçen Reeder P10 modelinin detaylı incelemesi öncesinde kutu içeriğinde neler sunduğuna bakacağız.

Videoyu izlemek ve kanalımıza abone olmak için buraya veya aşağıdaki görsele tıklayınız!

1458656663_p10.jpg

Asus ZenFone Max Kutusundan Çıkıyor

Reeder P10, metal malzemeden hazırlanmış bir tasarıma sahip. Ele aldındığı andan itibaren kalitesini hissettiren telefonda, 5.5 inç boyuta sahip AMOLED ekran, 1280 x 720 ekran çözünürlüğü ile güç tüketimi konusunda da avantaj sağlayacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S7 Edge İnceleme Oyun Performansı

MediaTek yapımı MT6753 işlemcisi 8 çekirdekten oluşan Cortex-A53 işlemcisinde 1.3 Ghz frekans hızı sunarken, telefonda 3 GB sistem belleği, 32 GB dahili hafıza + 128 GB’a kadar destek sunan microSD kart girişi gibi özellikler dikkat çekiyor. Telefonun dikkat çekici özelliklerinden biri de USB Type-C oldu. Üst düzey modellerde bile görmediğimiz USB Type-C modeli Reeder P10’da yer almakta. 

Samsung Galaxy S7 Edge İnceleme Benchmark Testleri

Telefonun diğer teknik özellikleri ise 13 MP arka, 5 MP ön kamera, Android 5.1 işletim sistem ve son olarak 3150 mah kapasiteli pil olarak sıralanabilir. Telefonun detaylı incelemesi öncesinde kutu açma videosu ile karşınızdayız.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir