Haberler

Bu akıllı telefon çok tehlikeli!

Akıllı telefon şeklindeki silah tepkilere neden oldu.

Akıllı telefon görünümünde katlanabilir gizli tabanca herkesi şaşırttı ve uzmanlar bu konuda uyardı.

Birçok kişi için, akıllı telefonlar her yerde günlük gerekli araçlardan biri hale gelmiştir. Telefonlar hayatımızın her alanına girdiği gibi kullanım şekilleri ile bazen tehlikeli durumlar yaratabiliyorlar. Hatta bundan dolayı bazı alanlarda “Cep telefonu ile konuşmak yasaktır.” gibi uyarı levhalarını görmek mümkün.

İlginizi çekebilir>>>HTC 10'un yeni duvar kağıtları sızdırıldı 

İlk kez bir cep telefonu silah şeklinde tasarlandı. Amerikalı üretici bir firma, silah şeklinde bir cep telefonu geliştirdi.  Düz çift namlulu tabanca, katlandığında ve tamamen kapalı olduğu zaman bir iPhone gibi görünüyor.  Açıldığında ise tamamen gizli bir silaha dönüşüyor.

Silah ABD’de Minnesota’da İdeal Conceal adlı bir şirket tarafından oluşturuldu. Şirket şimdi silahın patent onayını bekliyor.

1459010145_gun-that-looks-like-a-smartphone-1.jpg

Silahlı Şiddete Son Koalisyonu iletişim direktörü yardımcısı Andrew Patrick, ” Gerçek bir akıllı telefon gibi göründüğü için biz bundan çok rahatsız olduk.” Diye konuştu ve “Biz oyuncak sandığı silahlarla oynarken vurulan çocukların sayısız hikayelerini duydukça bu tür bir tasarımın gerçekten çok yanlış olduğuna inanıyoruz. Bu silah sadece tehlikeli değil aynı zamanda sorumsuz bir davranış.” Diye uyardı.

 1459010159_gun-that-looks-like-a-smartphone-2.jpg

0,308 kalibrelik tabancayı 395 $  fiyatla satışa sunmayı planlayan Ideal Conceal firması yetkilileri tabancayı tanıtırken “Sizin veya ailenizin savunması için çok hızlı bir şekilde kullanılabilen yüksek kaliteli bir tabanca.” Diye vurguladı.


 

Bataryanıza bu bakımı yapın ömrü uzasın

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir