Haberler

iPad Pro 9.7 Modeli Tanıtıldı

Apple düzenlediği etkinlik kapsamında 9.7 inç boyutlu iPad Pro modelini tanıttı

Nihayet Apple bu akşam merakla beklenen etkinliğini düzenledi. Tanıtımda 4 inçlik iPhone SE modelinin yanısıra 9.7 inç iPad Pro’da tanıtıldı.

1458585247_ipad-side.jpg

iPad Pro güzel ekranı, Apple Kalemi ve Akıllı Klavye desteği ile tam bir canavar. Tablet ayrıca çoklu görev özelliğinin yanısıra 4K video düzenleme ve güçlü donanımı ile adının hakkını veriyor.

Bazı kullanıcılar iPad Pro 9.7’nin kendileri için doğru model olduğunu düşünecek ve mutlaka almak isteyecektir. Apple iPad Pro 9.7 ile birlikte 12.9 inç modeli de tanıtıldı. iPad Pro 9.7, iPad Pro 12.9 modeline göre çok daha hafif. Alüminyum kaplama yapı, tanıdık buton yerleşimi, dört hoparlörü ve Home tuşuna gömülü parmak izi tarayıcısı gibi tasarım özelliklerine sahip. iPad Pro 9.7 büyük modelinin aksine gümüş, gri, altın ve gül altın gibi dört renk seçeneğine sahip olacak.

1458583837_9.7-inch-ipad-pro.jpg

iPad Pro 9.7 ekranı ile de büyük ölçüde geliştirilmiş. Apple yeni tabletin iPad Air 2’ye kıyasla gündüz kullanımında yüzde 40 daha az yansıtıcı ekrana sahip olacağını iddia ediyor. Apple’ın dediğine göre iPad Pro 9.7 “True Tone” ekran teknolojisine sahip.

iPad Pro 9.7 içind Apple’ın en güçlü çipi Apple A9X bulunuyor. Ne kadar RAM olduğu bilinmiyor ancak tablet 32GB depolama özelliğine sahip.  Ayrıca 64, 128 ve 256 GB versiyonlarıda mevcut olacak. Ama elbette daha yüksek bir fiyata.

iPad Pro 9.7 fiyat bilgisi için buraya tıklayın...

Sonraki sayfalarda görüntülerini inceleyebilirsiniz.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir