Haberler

LG G5 vs Galaxy S7 vs iPhone 6s: Görselli arayüz karşılaştırması

LG G5 (LG UX) vs Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) vs Apple iPhone 6s (iOS 9): Görselli arayüz karşılaştırması

Bir akıllı telefonun tasarımı ve yapı kalitesi tartışmasız önemlidir. Hiç kimse çirken ve kolay hasar gören bir telefonu istemez. Ama her birimin kalbinde tam anlamıyla kullanıcı deneyimi bulunuyor. Ürünün arayüzü üreticinin vizyonunu tamamlıyor. Tasarımı ve kalitesi ne kadar mükemmel olursa olsun bir akıllı telefonun arayüzü kullanıcıya sıkıntı oluyorsa o telefon hiçbir şey ifade etmiyor.

İlginizi çekebilir>>>Android Marshmallow’un 10 gizli özelliği 

Neyseki yüksek özellikli amiral gemisi akıllı telefonların mükemmel arayüzleri var ve kullanıcılarına çok iyi bir deneyim yaşatıyorlar.  Apple iPhone 6S, Samsung Galaxy S7 ve LG G5 de bunlardan biri.

Bu telefonlar güzel tasarım, iyi kalite ve yüksek donanımın yanı sıra arayüzü ile kullanıcılara kolay ve mükemmel bir deneyim yaşatıyorlar. LG UX Samsung, TouchWiz ve Apple iOS 9, grafik tasarımı ve organizasyon açısından olduğu gibi işlevsellik anlamından da farklılıklar sunuyor.

Eğer her üç arayüzdeki farklılıkları merak ediyorsanız, aşağıda ve sonraki sayfalarımızda arayüz ekran görüntülerini yan yana inceleyebilirsiniz.

1. Kilit ekranı
Sol : LG G5 (LG UX) Orta : Samsung Galaxy S7 (TouchWiz) Sağ : Apple iPhone 6s (iOS 9)

1459347930_01.jpg

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir