Haberler

Kullanıcılar Snapchat’te ne kadar vakit geçiriyor?

Snapchat kullanıcıları uygulama üzerinde bir günde ne kadar vakit geçiriyor?

Yeni gelen raporlara göre, bir Snapchat kullanıcısı gün içerisinde uygulamada yaklaşık 25 ila 30 dakika arasında vakit geçiriyor. Bu bilgiler mesajlaşma uygulaması için oldukça önemli  çünkü, uygulama geliştiricisi içindeki reklamlardan para kazanıyor.

Her gün 100 milyon aktif kullanıcı Snapchat’i ziyaret ediyor. Bilindiği gibi Snapchat üzerinde yazılan mesajlar alıcısı okuduktan on saniye sonra otomatik olarak imha ediliyor. Snapchat’in günlük ziyaretçilerinden yüzde 60’ı her gün yeni bir içerik oluşturuyor.

1459164830_doodle-2.png

Snapchat’in popülaritesinden dolayı televizyon ağlarının reklam verenlerini çaldığı söyleniyor. Geçen ay Snapchat, ikinci mesajlaşma uygulamasının reklamlarının erişimini izlemek için Nielsen ile sözleşme imzaladı.

Snapchat’in en son değerinin 10 milyar dolar olduğu söyleniyor. 2013 yılının haziran ayında 800 milyon değeri olan Snapchat birkaç ay içinde değerini 4 milyara yükseltti ve son yıllarda inanılmaz bir büyüme gösterdi. Şirket 2013 yılının Kasım ayında Facebook’un 3 milyar dolar, Google’ın ise 4 milyar dolar satın alma teklifini geri çevirdi.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir