Haberler

PlayStation 4 Cross-Play özelliği geliyor!

Cross-Play adı verilen çapraz platform desteği yakında PlayStation 4‘e de geliyor. Bugüne kadar çok az oyunda bulunan bu özellik, örneğin Xbox One, PC ya da PlayStation konsolu olanların birbirleri ile aynı oyunu oynayabilmelerini sağlıyor. Ancak bu sistemi eleştirenler de var. Zira klavye ile oynamanın avantajlı olduğu oyunlarda kumanda kolunun zayıf kaldığını iddia edenler de bulunuyor. Bu da bir nevi dezavantaj sağlıyor.

PlayStation 4 Cross-Play özelliği geliyor!

Wired‘ın haberine göre Cross-Play desteği PlayStation 4‘e de geliyor. Habere göre Beta aşamasından çıkan bu özellik geliştiricilerin kullanımına sunuldu. Bu da önümüzdeki günlerde bu desteğin farklı oyunlara gelebileceği anlamına geliyor. Genelde çevrimiçi oyunlarda kullanılan bu özellik farklı cihazlardan bu oyunu oynayanların aynı oturumda buluşmasını sağlıyor.

Call of Duty: Modern Warfare ilk büyük oyun olabilir

Henüz hangi oyunların bu özelliği kullanacağı bilinmiyor olsa da iddialara göre Call of Duty: Modern Warfare Play Station 4‘te Cross-Play desteği sunacak ilk oyun olabilir. Elbette bunun bir iddia olduğunun altını çizelim.

Author

AP Yazılım

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir